Cafea Mată

Cafea Mată
Cafeaua mată este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 265 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Funcționează bine ca o băutură. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: cireșe maraschino, scorțișoară măcinată, cuburi de gheață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Ciocolata Chip Cafea Briose + Millstone Casa Amestec De Cafea, Brioșe de nucă de cafea cu glazură de cafea (fără carbohidrați și fără Gluten), și Cafea data tort și un nou brand de cafea / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați doar până la amestec, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale. Porniți blenderul la înălțime; adăugați treptat gheață, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Garnisiți, dacă doriți.
3
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista