Cafea Cu Gheață Cu Ciocolată
Cafeaua cu ciocolată este o fără gluten băutură. Această rețetă servește 4 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 251 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, scorțișoară măcinată, cafea măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Cafea cu gheață de nucă de cocos ... cu mini gogoși de cafea glazurate cu ciocolată, Plăcintă cu cafea cu gheață și ciocolată, și Cafea Cu Gheață Cu Ciocolată Sărată.
Instrucțiuni
Aduceți 3 1/2 căni de apă și cafea la fiert într-o cratiță; scoateți de pe foc și lăsați să stea 10 minute.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând zațul de cafea.
Se amestecă 2 linguri de zahăr și 3/4 linguriță de scorțișoară în cafea până se dizolvă zahărul; lasa sa se raceasca. Se amestecă jumătate și jumătate și sirop; se răcește 2 ore.