Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cacciuco alla Livornese. O porție conține 512 calorii, 45g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 8 și costă $ 4.64 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Red Snapper Livornese, Red Snapper Livornese, și Snapper Livornese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Curățați și scalați (dacă este necesar) toate fructele de mare. Verificați calamarii pentru orice cartilaj și tăiați-l în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Fructe De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Scară De Bucătărie
2
Se toarnă 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță de dimensiuni medii cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se încălzește la o flacără medie-mare până când este fierbinte, dar nu fumează.
4
Adăugați midii și acoperiți, aburind până când midiile se deschid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
5
Scoateți midiile, rezervând sucurile lăsate în urmă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, adăugați uleiul rămas și încălziți la o flacără fierbinte până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați usturoiul feliat, pătrunjelul, țelina, ceapa și ardeiul iute. Gatiti pana cand usturoiul se inmoaie si devine maro auriu deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Pătrunjel
țelină
Usturoi
Ceapă
8
Adăugați vinul și lăsați-l să fiarbă și să se evapore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
9
Adăugați roșiile tocate, sare după gust și continuați să gătiți, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Sare
10
Adăugați 2 căni de apă, sucuri de midii rezervate și peștele rămas (ca întreg) și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Apă
Pește
11
Lăsați amestecul să fiarbă la fiert gol, neacoperit, până când peștele este opac și fulgios, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
12
Scoateți peștele din tigaie puneți-l într-o supă plată largă și puneți-l deoparte într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Aduceți lichidul la fierbere la foc mare, adăugați creveții apoi coborâți focul și lăsați să fiarbă până când creveții sunt opaci, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
14
Adăugați calamarii și midiile decojite și lăsați să fiarbă până când tot Calamarul este doar gătit, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Midii
15
Tăiați cățelul de usturoi rămas în jumătate și folosiți capătul tăiat pentru a freca pâinea prăjită, conferind o aromă de usturoi. Aruncați cățelul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Pâine
Condimente Uscate Freca
16
Serviți supa fierbinte în boluri de supă încălzite cu pâinea prăjită frecată cu usturoi pe lateral.