Cacao Mexicană

Cacao Mexicană
Reteta Cocoan Mexican este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și prietenos cu FODMAP opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 56 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 197 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, ciocolată mexicană, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cacao Fierbinte Mexicană, Cacao Fierbinte Mexicană, și Tort Mexican Cu Cacao Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strat de pudră de cacao, lapte praf, zahăr brun, sare, scorțișoară măcinată și ciocolată mexicană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Lapte PrafLapte Praf
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Zahăr BrunZahăr Brun
CiocolataCiocolata
SareSare
2
Adăugați câteva bețișoare de scorțișoară deasupra borcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista