Cacao-Cafea Meringue Kisses
Cacao-cafea meringue pupici ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 36 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, pudră de espresso instant, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Saruturi Bezea, Saruturi Bezea, și Saruturi Bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 135°.tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Folosiți un mixer electric pentru a bate albușurile până se spumează. Cu mixerul încă în funcțiune, adăugați zahăr într-un flux lent și constant. Continuați să bateți până când albii sunt strălucitori și rigizi.
Cerneti pudra de cacao si espresso peste albi.
Adăugați vanilie. Îndoiți ușor în albușuri de ou.
Pipați sau aruncați linguri pe foi de copt pregătite, lăsând 1 1/2 inci între fursecuri.
Coaceți până când este ferm pe exterior, 30 până la 35 de minute. Se răcește complet pe foi de copt. Îndepărtați sărutările de pe hârtie și păstrați-le într-un recipient etanș până la 2 zile.