Bărci cu banane la grătar cu unt de arahide, ciocolată și Marshmallows

Nevoie de o garnitură fără gluten și prietenoasă cu FODMAP? Barcile cu banane la grătar cu unt de arahide, ciocolată și Marshmallows ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 467 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați banane, chipsuri de ciocolată, mini-marshmallows și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 470 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine cu banane la grătar unt de arahide S ' more cu Marshmallows de vanilie, Bărci Cu Banane La Grătar Cu Unt De Arahide Și Granola, și Unt de arahide Bananan fulgi de ovăz cu Marshmallows și chipsuri de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În coajă, feliați banana pe lungime, având grijă să nu feliați până la capăt prin banană. Desfaceți buzunarul tăiat și umpleți cu 1/4 din chipsurile de ciocolată și chipsurile de unt de arahide. Se acoperă cu 1/4 din marshmallows. Repetați cu restul de 3 banane.
Aprindeți un coș de fum 2/3 plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați bananele pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când bananele s-au înmuiat complet și cojile s-au înnegrit, aproximativ 10 până la 15 minute.
Se scoate de pe grătar, se lasă să se răcească 5 minute, apoi se mănâncă cu o lingură.