Bûche de Noël.
B 8-che De no-Che ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de mâncare laterală. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 182 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți apă, o picătură de sare, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 17%. Încercați Buche de Noel, Bûche de Noël., și Buche de Noel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie jellyroll de 15 x 10 inci; tapetați cu hârtie de ceară și hârtie de ceară de grăsime și făină. Pune deoparte.
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mare de amestecare la viteză mare cu un mixer electric 5 minute sau până când sunt groase și palide. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr, bătând bine.
Adăugați apă și vanilie. Îndoiți migdalele măcinate. Împingeți treptat făina de tort și cacao.
Bateți albușurile cu viteză mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați 1/3 cană de zahăr rămasă, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor în amestecul de gălbenuș de ou.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până când partea superioară revine la atingere.
Cernem zahărul pudră într-un dreptunghi de 15 x 10 inci pe un prosop de pânză. Când tortul este gata, slăbiți imediat din părțile laterale ale tigaiei și întoarceți-vă pe prosopul îndulcit. Îndepărtați hârtia de ceară. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună; se răcește complet pe un suport de sârmă, cu cusătura în jos.
Desfaceți tort, și scoateți prosop.
Intinde Prajitura cu jumatate de crema bogata de unt de ciocolata; reroll cu grijă. Acoperiți și răciți.
Tăiați o felie diagonală de 1 inch grosime de la 1 capăt al ruloului de tort.
Așezați rola de tort pe o farfurie de servire, cu cusătura în jos; poziționați bucata tăiată pe partea laterală a ruloului de tort pentru a semăna cu un nod.
Întindeți crema de unt de ciocolată bogată rămasă peste tort.
Scor glazură cu dinții unei furculițe sau a unui pieptene de tort pentru a semăna cu scoarța copacului.
Garnisiți cu fistic și, dacă doriți, ciuperci de bezea. Păstrați tortul (dar nu ciupercile) la frigider.