B 8-che De no-Che ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de mâncare laterală. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 182 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți apă, o picătură de sare, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 17%. Încercați Buche de Noel, Bûche de Noël., și Buche de Noel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie jellyroll de 15 x 10 inci; tapetați cu hârtie de ceară și hârtie de ceară de grăsime și făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Tigaie
2
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mare de amestecare la viteză mare cu un mixer electric 5 minute sau până când sunt groase și palide. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol De Amestecare
3
Adăugați apă și vanilie. Îndoiți migdalele măcinate. Împingeți treptat făina de tort și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
Făină De Tort
Vanilie
Pudră De Cacao
Apă
4
Bateți albușurile cu viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
5
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Sare
6
Adăugați 1/3 cană de zahăr rămasă, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor în amestecul de gălbenuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
7
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până când partea superioară revine la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Cernem zahărul pudră într-un dreptunghi de 15 x 10 inci pe un prosop de pânză. Când tortul este gata, slăbiți imediat din părțile laterale ale tigaiei și întoarceți-vă pe prosopul îndulcit. Îndepărtați hârtia de ceară. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună; se răcește complet pe un suport de sârmă, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Suport De Sârmă
Tigaie
10
Desfaceți tort, și scoateți prosop.
11
Intinde Prajitura cu jumatate de crema bogata de unt de ciocolata; reroll cu grijă. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Tăiați o felie diagonală de 1 inch grosime de la 1 capăt al ruloului de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
13
Așezați rola de tort pe o farfurie de servire, cu cusătura în jos; poziționați bucata tăiată pe partea laterală a ruloului de tort pentru a semăna cu un nod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
14
Întindeți crema de unt de ciocolată bogată rămasă peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Scor glazură cu dinții unei furculițe sau a unui pieptene de tort pentru a semăna cu scoarța copacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Scoarță
16
Garnisiți cu fistic și, dacă doriți, ciuperci de bezea. Păstrați tortul (dar nu ciupercile) la frigider.