Bûche de Noël.

Bûche de Noël.
B-ul de No-ul este a fără lactate rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 133 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți zahăr, ouă, cremă de tartru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Buche de Noel, Bûche de Noël., și Buche de Noel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie jellyroll de 15" x 10" x 1"; linia de jos cu hârtie de ceară. Hârtie de ceară de grăsime și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
2
Bateți gălbenușurile de ou la viteza mare a unui mixer electric 5 minute sau până când sunt groase și palide. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați apă și vanilie. Îndoiți în 1/2 cană de fistic măcinat. Împingeți treptat făina de tort și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Nuci De FisticNuci De Fistic
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
4
Bateți albușurile cu viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
5
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
SareSare
6
Adăugați 1/3 cană de zahăr rămasă, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
7
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până când partea superioară revine la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Cernem zahărul pudră într-un dreptunghi de 15" x 10 " pe un prosop de pânză. Când tortul este gata, slăbiți imediat din părțile laterale ale tigaiei și întoarceți-vă pe prosopul îndulcit. Îndepărtați hârtia de ceară. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună; se răcește complet pe un suport de sârmă, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
10
Desfaceți tortul; scoateți prosopul.
11
Intinde Prajitura cu jumatate de crema bogata de unt de ciocolata; reroll cu grijă. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Tăiați o felie diagonală groasă de 1 " de la 1 capăt al ruloului de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
13
Așezați rola de tort pe o farfurie de servire, cu cusătura în jos; poziționați bucata tăiată deasupra tortului pentru a semăna cu un nod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
14
Întindeți crema de unt rămasă peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
15
Scor glazură cu dinții unei furculițe pentru a semăna cu scoarța copacului. Tort de Top cu fistic tocat pentru mușchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
GlazuraGlazura
ScoarțăScoarță
16
Garnisiți laturile tortului cu ciuperci de bezea, frunze de dafin și mere de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CiuperciCiuperci
MărMăr
CrabiCrabi
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista