Buzunare Burrito Pita
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mexicane în cutia de rețete, Burrito Pita Pockets ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 422 de calorii, 34 g de proteine și 16 g de grăsimi. Pentru 2,86 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Dacă aveți la îndemână carne de vită, condimente pentru burrito, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Burrito Pita Pockets, Pita Pockets și BLT Pita Pockets.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă condimentele pentru burrito și apa. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 3-5 minute sau până se îngroaşă. Se amestecă măslinele.
Umpleți jumătățile de pâine pita cu amestec de vită, salată verde, roșii și brânză.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Ai putea încerca MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir]()
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.