Butterscotch-Pecan Blondies
Butterscotch-Pecan Blondies ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 323 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de praf de copt, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Butterscotch-Pecan Blondies, Butterscotch Blondies, și Butterscotch Blondies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați un vas de copt de 9 pe 13 inci cu folie, lăsând o consolă pe 2 părți. Ungeți folia.
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un bol mediu; deoparte.
Bateți untul, zahărul granulat și zahărul brun într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați vanilia și bateți până se combină.
Adăugați ouăle pe rând, bătând după fiecare adăugare. Reduceți viteza mixerului la scăzut; bateți în amestecul de făină până când se combină. Îndoiți în 1/2 cană fiecare chipsuri și nuci pecan.
Transferați aluatul în vasul pregătit și apăsați cu degetele într-un strat uniform.
Coaceți până când aluatul începe să se stabilească, aproximativ 15 minute, apoi presărați cu restul de 1/4 cană fiecare chipsuri și nuci pecan. Continuați să coaceți până când este umflat și auriu și o scobitoare introdusă în centru iese curată, încă 20 până la 25 de minute.
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească complet. Ridicați din tigaie, îndepărtați folia și tăiați-o în bucăți.
Fotografie realizată de Charles Masters