Butterscotch Chifle
Butterscotch chifle ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 250 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr brun, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 36 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Butterscotch Glazurate Pecan Lipicioase Chifle, Gigant Vanilie Sărate Butterscotch Lipicioase Chifle, și Tort de dovleac Butterscotch cu glazură de Butterscotch.
Instrucțiuni
Cremă 1/3 cană unt sau margarină și zahăr brun împreună într-un castron mic.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul alb, praful de copt și sarea.
Tăiați 1/4 cană unt sau margarină până se sfărâmă. Faceți o fântână în centru și turnați lapte. Se amestecă pentru a face un aluat moale.
Frământați aluatul de 8 până la 10 ori. Pat sau rola pe o suprafață ușor presarata cu faina la un pătrat de 9 sau 10 inch.
Se întinde cu amestec de zahăr brun.
Rulati ca pentru rola jeleu, și prindeți marginea pentru a sigila.
Așezați într-o tigaie pătrată unsă de 8 inci.
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 15 până la 20 de minute. Răsturnați tava în timp ce este fierbinte și serviți.