Butternut-Umplutură De Slănină
Nevoie de un garnitură fără lactate? Butternut-umplutura de slănină ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ouă, ulei de măsline, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați bacon butternut squash cornbread umplutura {fără gluten}, Butternut Squash Umplutura, și Kale Și Butternut Squash Umplutura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați stocul de pui și ouăle.
Adăugați cuburi de pâine prăjită.
Combinați dovlecelul, uleiul de măsline, sarea kosher și piperul pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 15 minute. Reduceți căldura la 35
Gatiti slanina tocata la foc mediu pana cand este crocanta; scoateți din tigaie.
Adăugați ceapa în picături; sotati pana cand se inmoaie. Amestecați dovleceii, ceapa, slănina și salvia în amestecul de pâine.
Coaceți umplutura la 350 timp de 45 de minute într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.