Butterfly Chili Lime Prawn Spedini cu sos de zmeură
Rețeta Butterfly Chili Lime Prawn Spedini cu sos de zmeură este gata în aproximativ 4 ore și 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 5 și costă 1,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 109 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați creveți jumbo, oțet de zmeură, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Creveți de Popcorn cu sos de scufundare Chili-Lime, Sos de Chili, Lime și Cilantro în stil thailandez, și Dovlecel crocant Chili dulce cu sos de lime-migdale scufundare + un Lundberg Family Farms Giveaway.
Instrucțiuni
Amestecați împreună sucul de lămâie, uleiul de chili și sarea de mare într-un bol de amestecare până când sarea se dizolvă.
Tăiați creveții prin vena din spate aproape de cealaltă parte, lăsând cele două părți atașate. Aruncați creveții în marinată, acoperiți și refrigerați 4 ore. Înmuiați frigarui de lemn în apă timp de 30 de minute.
Faceți sosul de scufundare cu zmeură aducând oțetul de zmeură, zahărul și zmeura la foc mic într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati pana cand zmeura si-a pierdut forma si s-a transformat intr-un sos. Răzuiți amestecul de zmeură într-o strecurătoare cu plasă fină și lăsați orice exces de lichid să se scurgă. Aruncați lichidul și puneți pulpa într-un castron mic. Se amestecă ardeii jalapeno tocați pentru a completa sosul de scufundare.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Scoateți creveții din marinată și introduceți câte unul pe fiecare frigăruie înmuiată. Mișcați frigarui prin creveți, astfel încât cozile să fie îndreptate în sus. Acestea ar trebui să arate ca acadele.
Așezați frigaruile pe o tigaie pentru broiler.
Gatiti in cuptorul preincalzit pana cand crevetii incep sa arate roz si putin prajiti, aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte.
Se servește cu sosul de zmeură.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.