Buta Kimchi (carne de porc și kimchi)
Rețeta Buta Kimchi (carne de porc și kimchi Stir Fry) este gata în aproximativ 16 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție conține 30 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 114 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de ulei de susan, sos de soia, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap), Kimchi Jjigae (Kimchi-Supă De Porc), și Kimchi carne de porc.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Coreeană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.