Reteta Crisp burta de porc fiert cu cidru se poate face în aproximativ 12 ore. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1786 calorii, 35g de proteine, și 169g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stoc de pui, 1 lingură de oțet de cidru, burtă de porc fără scor și căței de usturoi. 199 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 84%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mustar de arțar și cidru fiert burta de porc, Burtă de porc înăbușită cu cidru cu piure de conopidă, și Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen).
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc și a uleiului de floarea soarelui, într-o tigaie rezistentă la flacără, care se va potrivi perfect cu carnea de porc. Condimentați, aduceți totul la fierbere, apoi reduceți focul și glisați carnea de porc în tigaie. Carnea de porc ar trebui să fie complet scufundată dacă nu este, Completați cu apă. Acoperiți vasul cu un capac sau un cort strâns de folie și puneți-l în cuptor timp de 3 ore netulburat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea Soarelui
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Când carnea de porc este gătită, lăsați-o să se răcească ușor în stoc. Tapetați o tavă plată de copt cu folie alimentară. Ridicați cu grijă carnea de porc în tavă și asigurați-vă că scăpați de orice bucăți de legume sau ierburi, deoarece acestea vor ajunge presate în carnea de porc. Acoperiți carnea de porc cu o altă foaie de folie alimentară și acoperiți cu o tavă plată sau o farfurie tava trebuie să fie complet plată, deoarece orice indentări vor fi presate în carnea de porc. Se cântărește carnea de porc cu un alt fel de mâncare sau câteva conserve și se lasă să se răcească la frigider peste noapte. Se strecoară sucurile într-un ulcior sau o cratiță mică, se acoperă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
ZIUA 2: Desfaceți carnea de porc și așezați-o pe o scândură. Tăiați marginile neuniforme astfel încât să aveți o foaie de carne îngrijită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Tăiați carnea în 4 bucăți egale și lăsați-o deoparte până când este gata de gătit. Ridicați orice bucăți de grăsime din sucurile de fierbere și aruncați ceea ce va fi acum jeleu într-o cratiță, apoi bule în jos cu aproximativ două treimi până când începe să devină ușor siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Adăugați câteva picături de oțet, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare până când este fierbinte, apoi reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați carnea de porc în tigaie, cu pielea în jos, aveți grijă, deoarece are tendința de a scuipa. Sfârâie carnea de porc așa cum ai face slănină timp de 5 minute până când pielea este crocantă. Întoarceți-l și gătiți timp de 3-4 minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Așezați o grămadă mică de varză pe partea laterală a fiecărei farfurii și așezați o bucată de porc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
10
Așezați o lingură de piure pe cealaltă parte a farfuriei, stropiți peste sos și serviți.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Crisp. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.