Burtă de porc înăbușită cu cidru crocant
Reteta Crisp burta de porc fiert cu cidru se poate face în aproximativ 12 ore. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1786 calorii, 35g de proteine, și 169g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stoc de pui, 1 lingură de oțet de cidru, burtă de porc fără scor și căței de usturoi. 199 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 84%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mustar de arțar și cidru fiert burta de porc, Burtă de porc înăbușită cu cidru cu piure de conopidă, și Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Așezați toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc și a uleiului de floarea soarelui, într-o tigaie rezistentă la flacără, care se va potrivi perfect cu carnea de porc. Condimentați, aduceți totul la fierbere, apoi reduceți focul și glisați carnea de porc în tigaie. Carnea de porc ar trebui să fie complet scufundată dacă nu este, Completați cu apă. Acoperiți vasul cu un capac sau un cort strâns de folie și puneți-l în cuptor timp de 3 ore netulburat.
Când carnea de porc este gătită, lăsați-o să se răcească ușor în stoc. Tapetați o tavă plată de copt cu folie alimentară. Ridicați cu grijă carnea de porc în tavă și asigurați-vă că scăpați de orice bucăți de legume sau ierburi, deoarece acestea vor ajunge presate în carnea de porc. Acoperiți carnea de porc cu o altă foaie de folie alimentară și acoperiți cu o tavă plată sau o farfurie tava trebuie să fie complet plată, deoarece orice indentări vor fi presate în carnea de porc. Se cântărește carnea de porc cu un alt fel de mâncare sau câteva conserve și se lasă să se răcească la frigider peste noapte. Se strecoară sucurile într-un ulcior sau o cratiță mică, se acoperă și se răcește.
ZIUA 2: Desfaceți carnea de porc și așezați-o pe o scândură. Tăiați marginile neuniforme astfel încât să aveți o foaie de carne îngrijită.
Tăiați carnea în 4 bucăți egale și lăsați-o deoparte până când este gata de gătit. Ridicați orice bucăți de grăsime din sucurile de fierbere și aruncați ceea ce va fi acum jeleu într-o cratiță, apoi bule în jos cu aproximativ două treimi până când începe să devină ușor siropos.
Adăugați câteva picături de oțet, după gust.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare până când este fierbinte, apoi reduceți focul.
Adăugați carnea de porc în tigaie, cu pielea în jos, aveți grijă, deoarece are tendința de a scuipa. Sfârâie carnea de porc așa cum ai face slănină timp de 5 minute până când pielea este crocantă. Întoarceți-l și gătiți timp de 3-4 minute până se rumenesc.
Așezați o grămadă mică de varză pe partea laterală a fiecărei farfurii și așezați o bucată de porc deasupra.
Așezați o lingură de piure pe cealaltă parte a farfuriei, stropiți peste sos și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Crisp. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "