Burtă de porc rulată cu umplutură de caise și miere herby

Burtă de porc rulată cu umplutură de caise și miere herby
Burta de porc rulată cu umplutură de caise și miere Herby durează aproximativ 3 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 130g de grăsime, și un total de 1378 calorii. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 208 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți cimbru, pătrunjel, frunze de salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 84%. Încercați Friptură De Porc Rulată Cu Umplutură De Prune Și Caise, Carne de porc rulată cu umplutură de mure, lămâie și caise uscate, și Carne de porc rulată cu usturoi Herby cu salată de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și gătiți timp de 10 minute până devin aurii. Tăiați aproximativ 100g de carne de porc, din partea cărnoasă, dar dacă măcelarul a lăsat o bucată de carne pe o parte unde au fost îndepărtate coastele, lăsați-o aprinsă, deoarece vă va ajuta să o rulați. Bateți garniturile de porc într-un robot de bucătărie, apoi răsturnați într-un castron cu ierburile, pesmetul, caisele, ceapa și 2 lingurițe de ulei, condimentați și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Întoarceți burta de porc cu pielea în sus. Folosind un cuțit ascuțit sau un cuțit Stanley, marcați pielea la intervale de 1 cm și frecați sarea de mare peste tot. Întoarceți burta de porc și condimentați puțin mai mult, apoi periați mierea peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Așezați umplutura în centru, apoi aduceți cele 2 capete împreună și rulați bine. Întoarceți carnea de porc, astfel încât capetele să se întâlnească dedesubt. Legați carnea de porc rulată cu sfoară de bucătărie pentru a o asigura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Puneți carnea pe o grătar într-o formă de prăjire și transferați-o la frigider, neacoperită pentru câteva ore sau până la 24 de ore, astfel încât pielea să aibă timp să se usuce și carnea să capete aromele din umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Încălziți cuptorul la 220C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Frecați carnea de porc cu uleiul rămas și puțină sare de mare. Prăjiți în centrul cuptorului timp de 30 de minute. Reduceți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 4 și continuați să gătiți timp de 2 ore. În cele din urmă, întoarceți cuptorul înapoi până la 220C/200C ventilator/gaz 7 pentru a crocanta pielea pentru încă 30 de minute, nu vă faceți griji dacă carnea de porc arată întunecată la exterior, va fi în continuare suculentă și delicioasă la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți din cuptor, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 45 de minute înainte de a sculpta. Dacă pielea dvs. nu devine crocantă, puneți articulația sub un grătar fierbinte timp de câteva minute, rulând-o pe o parte pentru a obține părțile frumoase și crocante, de asemenea, urmăriți-o, deoarece va arde ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista