Burtă de porc rulată cu umplutură de caise și miere herby

Burtă de porc rulată cu umplutură de caise și miere herby
Burta de porc rulată cu umplutură de caise și miere Herby durează aproximativ 3 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 130g de grăsime, și un total de 1378 calorii. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 208 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți cimbru, pătrunjel, frunze de salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 84%. Încercați Friptură De Porc Rulată Cu Umplutură De Prune Și Caise, Carne de porc rulată cu umplutură de mure, lămâie și caise uscate, și Carne de porc rulată cu usturoi Herby cu salată de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și gătiți timp de 10 minute până devin aurii. Tăiați aproximativ 100g de carne de porc, din partea cărnoasă, dar dacă măcelarul a lăsat o bucată de carne pe o parte unde au fost îndepărtate coastele, lăsați-o aprinsă, deoarece vă va ajuta să o rulați. Bateți garniturile de porc într-un robot de bucătărie, apoi răsturnați într-un castron cu ierburile, pesmetul, caisele, ceapa și 2 lingurițe de ulei, condimentați și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Întoarceți burta de porc cu pielea în sus. Folosind un cuțit ascuțit sau un cuțit Stanley, marcați pielea la intervale de 1 cm și frecați sarea de mare peste tot. Întoarceți burta de porc și condimentați puțin mai mult, apoi periați mierea peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Așezați umplutura în centru, apoi aduceți cele 2 capete împreună și rulați bine. Întoarceți carnea de porc, astfel încât capetele să se întâlnească dedesubt. Legați carnea de porc rulată cu sfoară de bucătărie pentru a o asigura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Puneți carnea pe o grătar într-o formă de prăjire și transferați-o la frigider, neacoperită pentru câteva ore sau până la 24 de ore, astfel încât pielea să aibă timp să se usuce și carnea să capete aromele din umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Încălziți cuptorul la 220C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Frecați carnea de porc cu uleiul rămas și puțină sare de mare. Prăjiți în centrul cuptorului timp de 30 de minute. Reduceți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 4 și continuați să gătiți timp de 2 ore. În cele din urmă, întoarceți cuptorul înapoi până la 220C/200C ventilator/gaz 7 pentru a crocanta pielea pentru încă 30 de minute, nu vă faceți griji dacă carnea de porc arată întunecată la exterior, va fi în continuare suculentă și delicioasă la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din cuptor, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 45 de minute înainte de a sculpta. Dacă pielea dvs. nu devine crocantă, puneți articulația sub un grătar fierbinte timp de câteva minute, rulând-o pe o parte pentru a obține părțile frumoase și crocante, de asemenea, urmăriți-o, deoarece va arde ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista