Burtă de porc rulată cu umplutură de caise și miere herby

Burta de porc rulată cu umplutură de caise și miere Herby durează aproximativ 3 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 130g de grăsime, și un total de 1378 calorii. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 208 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți cimbru, pătrunjel, frunze de salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 84%. Încercați Friptură De Porc Rulată Cu Umplutură De Prune Și Caise, Carne de porc rulată cu umplutură de mure, lămâie și caise uscate, și Carne de porc rulată cu usturoi Herby cu salată de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 10 minute până devin aurii. Tăiați aproximativ 100g de carne de porc, din partea cărnoasă, dar dacă măcelarul a lăsat o bucată de carne pe o parte unde au fost îndepărtate coastele, lăsați-o aprinsă, deoarece vă va ajuta să o rulați. Bateți garniturile de porc într-un robot de bucătărie, apoi răsturnați într-un castron cu ierburile, pesmetul, caisele, ceapa și 2 lingurițe de ulei, condimentați și amestecați bine.
Întoarceți burta de porc cu pielea în sus. Folosind un cuțit ascuțit sau un cuțit Stanley, marcați pielea la intervale de 1 cm și frecați sarea de mare peste tot. Întoarceți burta de porc și condimentați puțin mai mult, apoi periați mierea peste carne.
Așezați umplutura în centru, apoi aduceți cele 2 capete împreună și rulați bine. Întoarceți carnea de porc, astfel încât capetele să se întâlnească dedesubt. Legați carnea de porc rulată cu sfoară de bucătărie pentru a o asigura.
Puneți carnea pe o grătar într-o formă de prăjire și transferați-o la frigider, neacoperită pentru câteva ore sau până la 24 de ore, astfel încât pielea să aibă timp să se usuce și carnea să capete aromele din umplutură.
Încălziți cuptorul la 220C / 180C ventilator / gaz
Frecați carnea de porc cu uleiul rămas și puțină sare de mare. Prăjiți în centrul cuptorului timp de 30 de minute. Reduceți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 4 și continuați să gătiți timp de 2 ore. În cele din urmă, întoarceți cuptorul înapoi până la 220C/200C ventilator/gaz 7 pentru a crocanta pielea pentru încă 30 de minute, nu vă faceți griji dacă carnea de porc arată întunecată la exterior, va fi în continuare suculentă și delicioasă la mijloc.
Scoateți din cuptor, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 45 de minute înainte de a sculpta. Dacă pielea dvs. nu devine crocantă, puneți articulația sub un grătar fierbinte timp de câteva minute, rulând-o pe o parte pentru a obține părțile frumoase și crocante, de asemenea, urmăriți-o, deoarece va arde ușor.