Burgerii farro și ciuperci ai lui Suvir Saran
Rețeta Suvir Saran ' s Farro și burgeri de ciuperci ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 10 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă este plăcută de 82 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, cimbru, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Creveții lui Suvir Saran și Curry de porumb dulce, Penna lui Suvir Saran cu roșii și slănină, și Salata caldă de ouă a lui Suvir Saran pe Cornuri cu slănină de țară și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 1/4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați farro, reveniți la fierbere, acoperiți și reduceți focul la mediu-mic, gătind până când farro este fraged, aproximativ 30 de minute. Opriți focul, pufați farro-ul cu o furculiță, acoperiți și lăsați-l deoparte.
În timp ce farro gătește, fierbeți cartofii. Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert, adăugați cartofii, readuceți apa la fierbere și gătiți până când un cuțit de tocat alunecă ușor în centrul celui mai mare cartof, aproximativ 20 de minute.
Se scurge și se lasă deoparte. Odată ce cartofii s-au răcit, curățați-i și puneți-i într-un castron mare.
Scoateți acele și frunzele din crenguțele de rozmarin și cimbru și puneți-le într-o tigaie mare împreună cu untul și piperul negru. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional. Odată ce ierburile încep să se crape, după aproximativ 1 1/2 minute, adăugați ciupercile și sarea. Gatiti pana cand ciupercile isi elibereaza lichidul si tigaia este din nou uscata, 6 pana la 7 minute, amestecand des.
Transferați ciupercile în vasul cu cartofii și puneți-le deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele și gătiți până când sunt moi și abia încep să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Adăugați vinul și amestecați pentru a lucra în orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei. Opriți focul și răzuiți șalotele în castron cu ciupercile și cartofii.
Adăugați Parmigiano-Reggiano împreună cu farro. Folosiți un tocător de cartofi sau o furculiță pentru a zdrobi ingredientele împreună.
Formați amestecul în zece torturi.
Așezați panko într-un vas puțin adânc și apăsați partea superioară și inferioară a fiecărei plăcinte în panko pentru a acoperi uniform.
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare curată la foc mediu-mare.
Adăugați cinci torturi și gătiți pe fiecare parte până se rumenesc frumos și cruste, 8 până la 10 minute în total.
Scoateți patties din tigaie și puneți-le pe o farfurie. Repetați cu chiftelele rămase, adăugând mai mult ulei între loturi, dacă este necesar.