Burgerii farro și ciuperci ai lui Suvir Saran

Burgerii farro și ciuperci ai lui Suvir Saran
Rețeta Suvir Saran ' s Farro și burgeri de ciuperci ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 10 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă este plăcută de 82 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, cimbru, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Creveții lui Suvir Saran și Curry de porumb dulce, Penna lui Suvir Saran cu roșii și slănină, și Salata caldă de ouă a lui Suvir Saran pe Cornuri cu slănină de țară și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 1/4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați farro, reveniți la fierbere, acoperiți și reduceți focul la mediu-mic, gătind până când farro este fraged, aproximativ 30 de minute. Opriți focul, pufați farro-ul cu o furculiță, acoperiți și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
3
În timp ce farro gătește, fierbeți cartofii. Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert, adăugați cartofii, readuceți apa la fierbere și gătiți până când un cuțit de tocat alunecă ușor în centrul celui mai mare cartof, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
FarroFarro
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se scurge și se lasă deoparte. Odată ce cartofii s-au răcit, curățați-i și puneți-i într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți acele și frunzele din crenguțele de rozmarin și cimbru și puneți-le într-o tigaie mare împreună cu untul și piperul negru. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional. Odată ce ierburile încep să se crape, după aproximativ 1 1/2 minute, adăugați ciupercile și sarea. Gatiti pana cand ciupercile isi elibereaza lichidul si tigaia este din nou uscata, 6 pana la 7 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați ciupercile în vasul cu cartofii și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați șalotele și gătiți până când sunt moi și abia încep să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
9
Adăugați vinul și amestecați pentru a lucra în orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei. Opriți focul și răzuiți șalotele în castron cu ciupercile și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați Parmigiano-Reggiano împreună cu farro. Folosiți un tocător de cartofi sau o furculiță pentru a zdrobi ingredientele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
11
Formați amestecul în zece torturi.
12
Așezați panko într-un vas puțin adânc și apăsați partea superioară și inferioară a fiecărei plăcinte în panko pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
13
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare curată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați cinci torturi și gătiți pe fiecare parte până se rumenesc frumos și cruste, 8 până la 10 minute în total.
15
Scoateți patties din tigaie și puneți-le pe o farfurie. Repetați cu chiftelele rămase, adăugând mai mult ulei între loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista