Burgerii farro și ciuperci ai lui Suvir Saran

Burgerii farro și ciuperci ai lui Suvir Saran
Rețeta Suvir Saran ' s Farro și burgeri de ciuperci ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 10 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă este plăcută de 82 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, cimbru, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Creveții lui Suvir Saran și Curry de porumb dulce, Penna lui Suvir Saran cu roșii și slănină, și Salata caldă de ouă a lui Suvir Saran pe Cornuri cu slănină de țară și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 1/4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați farro, reveniți la fierbere, acoperiți și reduceți focul la mediu-mic, gătind până când farro este fraged, aproximativ 30 de minute. Opriți focul, pufați farro-ul cu o furculiță, acoperiți și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
3
În timp ce farro gătește, fierbeți cartofii. Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert, adăugați cartofii, readuceți apa la fierbere și gătiți până când un cuțit de tocat alunecă ușor în centrul celui mai mare cartof, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
FarroFarro
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Se scurge și se lasă deoparte. Odată ce cartofii s-au răcit, curățați-i și puneți-i într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Scoateți acele și frunzele din crenguțele de rozmarin și cimbru și puneți-le într-o tigaie mare împreună cu untul și piperul negru. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional. Odată ce ierburile încep să se crape, după aproximativ 1 1/2 minute, adăugați ciupercile și sarea. Gatiti pana cand ciupercile isi elibereaza lichidul si tigaia este din nou uscata, 6 pana la 7 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați ciupercile în vasul cu cartofii și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați șalotele și gătiți până când sunt moi și abia încep să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
9
Adăugați vinul și amestecați pentru a lucra în orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei. Opriți focul și răzuiți șalotele în castron cu ciupercile și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați Parmigiano-Reggiano împreună cu farro. Folosiți un tocător de cartofi sau o furculiță pentru a zdrobi ingredientele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
11
Formați amestecul în zece torturi.
12
Așezați panko într-un vas puțin adânc și apăsați partea superioară și inferioară a fiecărei plăcinte în panko pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
13
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare curată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați cinci torturi și gătiți pe fiecare parte până se rumenesc frumos și cruste, 8 până la 10 minute în total.
15
Scoateți patties din tigaie și puneți-le pe o farfurie. Repetați cu chiftelele rămase, adăugând mai mult ulei între loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista