Burgeri vegetarieni făcuți cu năut și nuci
Rețeta burgeri vegetarieni făcute cu năut și nuci ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.19 pe portie. Acest fel principal are 342 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, căței de usturoi, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Burgeri Veggie curry verde cu fasole neagră și nuci, Salată De Quinoa Cu Năut, Nuci Și Fructe De Toamnă, și Salată compusă din Broccoli prăjiți, Romaine, năut și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți toate ingredientele și puneți-le out.In un robot de bucătărie pulsează usturoiul, ceapa și rozmarinul până se toacă.
Adăugați năut, pătrunjel și pesmet și pulsați până când sunt combinate.
Transferați amestecul într-un castron și amestecați nucile, oul și sarea și piperul, după gust, până se combină bine. Formați amestecul în patru chiftele de 3 inci. Chill patties, acoperite, cel puțin 1 oră și până la 1 day.In o tigaie mare (fonta ajută la formarea unei cruste frumoase, dar și antiaderența funcționează) încălzește uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Gatiti prajiturile pana se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.Aranjați burgerii pe o foaie de copt căptușită cu folie și încălziți într-un cuptor de 350 de grade timp de aproximativ 5 până la 10 minute sau până când sunt gata de servit. Puteți sări peste acest ultim pas dacă doriți, dar face burgerii puțin mai fierbinți, plus că vă oferă timp să terminați pregătirea tuturor celorlalte componente ale mesei.