Burgeri Vegetali De Fasole Neagră De Casă
Burgerii vegetali de fasole neagră de casă necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 195 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ou, chimen, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Burgeri Vegetali De Fasole Neagră De Casă, Tex-Mex Negru Fasole Veggie Burgers, și Burgeri Vegetarieni Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă faceți grătar, preîncălziți un grătar în aer liber la foc mare și ungeți ușor o foaie de folie de aluminiu. Dacă coaceți, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C) și ungeți ușor o foaie de copt.
Într-un castron mediu, zdrobiți fasolea neagră cu o furculiță până când este groasă și pastoasă.
Într-un robot de bucătărie, tocați mărunt ardeiul gras, ceapa și usturoiul. Apoi amestecați în piure de fasole.
Într-un castron mic, amestecați împreună oul, pudra de chili, chimenul și sosul de chili.
Amestecați amestecul de ouă în piureul de fasole.
Se amestecă în pesmet până când amestecul este lipicios și se ține împreună. Împărțiți amestecul în patru chiftele.
Dacă faceți grătar, așezați chiftelele pe folie și grătiți aproximativ 8 minute pe fiecare parte. Dacă coaceți, așezați chiftelele pe foaia de copt și coaceți aproximativ 10 minute pe fiecare parte.