Burgeri Mari Albastri

Burgeri Mari Albastri
Rețeta Big Blue Burgers poate fi făcută în aproximativ 24 de minute. Acest fel principal are 793 calorii, 45g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 4,55 USD pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 75 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați condimentele de friptură, pătrunjelul cu frunze plate, rulourile cruste și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încearcă Burgeri Mari Albastri, Big Blue Buffalo Jala ' Poppers, și Burgeri Mari De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați primele 4 ingrediente și împărțiți carnea în 4 cantități egale. Când formați fiecare patty, cuibăriți o grămadă de brânză albastră se sfărâmă în centrul cărnii și formați ușor patty în jurul brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Albastră Se SfărâmăBrânza Albastră Se Sfărâmă
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Periați sau stropiți burgerii cu ulei de măsline extravirgin și grătați pe grătarul electric de interior preîncălzit la mare timp de 7 până la 8 minute pe fiecare parte. Pe un grătar în aer liber, gătiți 6 minute pe fiecare parte la 6 inci de cărbuni fierbinți sau peste flacără medie de gaz cu capacul grătarului închis. Pentru preparare fără ulei suplimentar, fierbeți 4 inci de la broiler 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Serviți burgeri pe rulouri despicate cu salată, roșii și sos de brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger poate fi asociat cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cupcake Vineyards Merlot. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Cupcake Vineyards Merlot
Cupcake Vineyards Merlot
Provenit din podgoriile de pe coasta centrală a Californiei, Merlotul nostru este o expresie elegantă a strugurilor. Corpolent, dar neted, vinul prezintă arome de prune coapte, coacăze roșii cu arome de afine și cireșe roșii care evoluează în niveluri decadente de cacao, condimente și espresso.
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista