Burgeri de somon cu sos Tartar de mărar
Burgerii de somon cu sos Tartar de mărar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă $ 4.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 375 calorii. Un amestec de sare, coajă de lămâie, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Încercați Burgeri De Somon Cu Sos Tartar De Mărar, Burgeri de somon cu sos Tartar de mărar, și Burgeri de somon cu sos de iaurt-tartar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fileurile de somon, 3 linguri sos tartru, 1 lingură mărar, sare și piper în procesor. Amestecați folosind viraje pornite / oprite până când sunt măcinate grosier. Formați-vă în două torturi groase de 1/2 inch. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Bateți 1/2 cană de sos tartar, 1 lingură de mărar și coaja de lămâie într-un castron mediu pentru a amesteca. Se rulează la grătar până se prăjește.
Transferați pe 2 farfurii și întindeți jumătățile inferioare generos cu sos. Grătați prăjiturile până când peștele este gătit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Așezați burgeri deasupra sosului pe rulouri. Completați fiecare cu felii de ceapă, 2 frunze de salată și jumătatea superioară a ruloului.
Serviți, trecând sosul rămas separat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.