Burgeri de pui

Burgerii de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 5. O porție conține 421 de calorii , 22 g de proteine și 21 g de grăsimi . Pentru 96 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Mergeți la magazin și luați pesmet grosier până la pesmet, ardei cayenne, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 57% . Acest scor este solid. Încercați burgeri de pui cu spanac și feta (alias burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și feta , burgeri de pui cu spanac și feta (alias Burgers Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și feta și Burgeri de pui cu spanac și feta (aka Burgers Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Asigurați-vă că utilizați carne albă de pui măcinată. Dacă îți cumperi puiul măcinat din povestea de la băcănie, sună la sonerie și întreabă-i dacă au ceea ce cauți sau dacă îți vor măcina piept de pui. De asemenea, îl puteți măcina singur într-un robot de bucătărie.
Îndepărtați tot excesul de grăsime și cartilaj de pe pieptul de pui dezosat și fără piele și din fragede, tăiați-le în cuburi de 1 inch și pulsați până se toacă grosier.
Folosiți pesmet proaspăt. Durează doar câteva minute în plus.
Îndepărtați crustele de pe pâinea bună sau nu îndepărtați crustele, rupeți-le în bucăți și pulsați într-un mini tocător sau robot de bucătărie. Faceți un lot uriaș și congelați-le, astfel încât data viitoare să puteți sări peste acest pas.
Pune puiul într-un bol de amestecare. Folosind o spatulă de cauciuc, adăugați laptele, 1/2 cană pesmet, ceapa, cayenne, sare și piper. Amestecul va fi foarte umed, ceea ce înseamnă că va fi puțin urât, transformându-l în chifteluțe, dar mergeți mai departe.
Puneți restul de 1 1/2 cană de pesmet pe o farfurie sau o foaie de prăjituri. Împărțiți carnea de pui în 4 sau 5 grămezi (voi decideți ce dimensiune a porției este cea mai potrivită pentru dvs.) și, folosind mâinile, formați chifteluțe. Ungeți fiecare chiflă cu pesmet.
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și prăjește chiftele până când devin aurii și gătite, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.