Burgeri de pui

Burgeri de pui
Burgerii de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 5. O porție conține 421 de calorii , 22 g de proteine și 21 g de grăsimi . Pentru 96 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Mergeți la magazin și luați pesmet grosier până la pesmet, ardei cayenne, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 57% . Acest scor este solid. Încercați burgeri de pui cu spanac și feta (alias burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și feta , burgeri de pui cu spanac și feta (alias Burgers Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și feta și Burgeri de pui cu spanac și feta (aka Burgers Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Asigurați-vă că utilizați carne albă de pui măcinată. Dacă îți cumperi puiul măcinat din povestea de la băcănie, sună la sonerie și întreabă-i dacă au ceea ce cauți sau dacă îți vor măcina piept de pui. De asemenea, îl puteți măcina singur într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Pui MacinataCarne De Pui Macinata
1 Kilogram Carne Albă De Pui Măcinată1 Kilogram Carne Albă De Pui Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Albă De Pui MăcinatăCarne Albă De Pui Măcinată
2
Îndepărtați tot excesul de grăsime și cartilaj de pe pieptul de pui dezosat și fără piele și din fragede, tăiați-le în cuburi de 1 inch și pulsați până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
3
Folosiți pesmet proaspăt. Durează doar câteva minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet ProaspătPesmet Proaspăt
4
Îndepărtați crustele de pe pâinea bună sau nu îndepărtați crustele, rupeți-le în bucăți și pulsați într-un mini tocător sau robot de bucătărie. Faceți un lot uriaș și congelați-le, astfel încât data viitoare să puteți sări peste acest pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Pune puiul într-un bol de amestecare. Folosind o spatulă de cauciuc, adăugați laptele, 1/2 cană pesmet, ceapa, cayenne, sare și piper. Amestecul va fi foarte umed, ceea ce înseamnă că va fi puțin urât, transformându-l în chifteluțe, dar mergeți mai departe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Puneți restul de 1 1/2 cană de pesmet pe o farfurie sau o foaie de prăjituri. Împărțiți carnea de pui în 4 sau 5 grămezi (voi decideți ce dimensiune a porției este cea mai potrivită pentru dvs.) și, folosind mâinile, formați chifteluțe. Ungeți fiecare chiflă cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și prăjește chiftele până când devin aurii și gătite, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista