Burgeri De Porc La Grătar
Burgerii de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 1,9 USD pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 637 calorii, 36g de proteine, și 39G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați chifle de hamburger, roșii și ceapă de salată, fulgi de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încearcă Burgeri De Porc La Grătar Din Caraibe, Burgeri De Porc La Grătar, și Burgeri De Porc La Grătar Indochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Zdrobiți carnea de porc peste amestec și amestecați bine. Formați în șase chiftele.
Burgeri la grătar, acoperiți, la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 160 de calorii.
Serviți pe chifle cu salată, roșii și ceapă, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel
Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Harris Vineyard este situat în vestul Oakville, la est de Branding Iron Vineyard. Nickel & Nickel ' s five acres sunt alcătuite din două blocuri care oferă o expunere sudică și un sol de argilă cu pietriș. Trecerile de subțiere permit fiecărui grup să atârne liber, optimizând sistemul de spalier și profitând de climatul cald pentru a ajunge la maturitate deplină.Merlotul Harris este foarte consistent de la vintage la vintage, iar acest vin nu face excepție. Fructele frumoase de fructe de pădure și prune se integrează cu arome de salvie, trabuc, pământ și plante uscate. Această epocă are un element prăfuit atrăgător, iar stejarul adaugă un indiciu de cărbune. Textura mătăsoasă și taninurile rotunde duc aceste arome până la un finisaj lung și echilibrat.