Burgeri De Linte: Repornirea Obiceiurilor Alimentare Sănătoase
Rețeta burgeri de linte: repornirea obiceiurilor alimentare sănătoase ar putea satisface pofta americană în aproximativ 50 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 218 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți pesmet, piper cayenne, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de SippitySup. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 96%. Încercați Curățați Consumul De Hummus De Linte, Curățați Supa De Linte, și Mâncare Curată Tocană De Legume Cu Linte Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți linte și 3 căni de apă la fiert într-o cratiță medie. Reduceți căldura, condimentați cu sare și fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Se scurge și se lasă să se răcească. (Dacă nu folosiți linte imediat, lăsați să se răcească și apoi dați-l la frigider în lichid de gătit până la 5 zile.)
Combinați lintea, sarea de linguriță, ceapa roșie tăiată cubulețe, ouăle, pesmetul și pătrunjelul într-un castron mediu.
Transferați jumătate din amestec într-un robot de bucătărie; pulsați până se omogenizează (sau amestecați cu un tocător de cartofi). Îndoiți în amestecul de linte rămas până se combină bine. Folosind o măsură de cupă de calibru ca o lingură, formați amestecul în opt chiftele de 2 inci.
Încălziți o tigaie grea și mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei și rotiți pentru a acoperi fundul.
Adăugați chiftele într-un singur strat, lucrând în loturi, dacă este necesar. Gatiti, intorcand o data, pana cand sunt crocante si rumenite, aproximativ 4 minute.
Transferați chiftelele pe farfurii de servire și lăsați să se răcească ușor.Împărțiți frunzele de salată între farfuriile de servire; se acoperă cu Torturi de linte. Împărțiți iaurtul între farfurii. Se condimentează cu sare, se presară cu cayenne și se stropesc cu ulei de măsline.
Garnisiți cu fructe de pădure, ceapă feliată și pătrunjel.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...