Burgeri de Crab cu față deschisă cu sos de ardei roșu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgeri de Crab cu fața deschisă cu pansament cu ardei roșu. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de sare kosher grosieră, piper prăjit din borcan, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Încercați Burgeri de Crab cu față deschisă cu sos de ardei roșu, Burgeri de pui cu față deschisă cu maioneză de busuioc, și Burgeri de miel cu față deschisă cu sos de iaurt de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele în micicastron. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Bateți primele 7ingrediente într-un castron mare.
Se amestecă în piper roșuși ceapa verde. Se amestecă ușor în crab și 3 / 4cup panko.
Presărați 1 cană panko pe rimfoaie de copt. Folosind 1/4 cană pentru fiecare burger, formați amestecul de crab în prăjituri de douăsprezece de 3 inci. Apăsați în firimituri pe foaie pentru a acoperi ambele părți; păstrați burgerii de crab pe foaie.Acoperiți cu folie de plastic. Se răcește cel puțin 1 oră.
Răspândiți părțile tăiaterulouri cu unt. Rulouri de grătar, laterale cu unt, până devin aurii, aproximativ 2 minute; acoperi.
Topiți 2 linguri de unt cu uleiîn tigaie mare la foc mediu-mare.Lucrând în 2 loturi, adăugați burgeri în tigaie.Saut până la maro, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Aranjați 1 rolă pe jumătate, tăiată cu fața în sus, pe fiecareplacă. Completați fiecare cu frunze de salată, apoi 2 crabburgeri. Lingura se îmbracă.
* Disponibil în secțiunea Asian foods din multe supermarketuri și pe piețele asiatice.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.