Burgeri de Crab cu față deschisă cu sos de ardei roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgeri de Crab cu fața deschisă cu pansament cu ardei roșu. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de sare kosher grosieră, piper prăjit din borcan, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Încercați Burgeri de Crab cu față deschisă cu sos de ardei roșu, Burgeri de pui cu față deschisă cu maioneză de busuioc, și Burgeri de miel cu față deschisă cu sos de iaurt de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele în micicastron. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1
Bateți primele 7ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă în piper roșuși ceapa verde. Se amestecă ușor în crab și 3 / 4cup panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Crabi
3
Presărați 1 cană panko pe rimfoaie de copt. Folosind 1/4 cană pentru fiecare burger, formați amestecul de crab în prăjituri de douăsprezece de 3 inci. Apăsați în firimituri pe foaie pentru a acoperi ambele părți; păstrați burgerii de crab pe foaie.Acoperiți cu folie de plastic. Se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Crabi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Răspândiți părțile tăiaterulouri cu unt. Rulouri de grătar, laterale cu unt, până devin aurii, aproximativ 2 minute; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Topiți 2 linguri de unt cu uleiîn tigaie mare la foc mediu-mare.Lucrând în 2 loturi, adăugați burgeri în tigaie.Saut până la maro, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Aranjați 1 rolă pe jumătate, tăiată cu fața în sus, pe fiecareplacă. Completați fiecare cu frunze de salată, apoi 2 crabburgeri. Lingura se îmbracă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
* Disponibil în secțiunea Asian foods din multe supermarketuri și pe piețele asiatice.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.