Burgeri Cu Brânză De Bere

Bere-brânză burgeri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1011 calorii. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Dacă aveți la îndemână bere, rulouri de semințe de mac, hrean și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Burgeri de bere și bizoni cu brânză de Pub, Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, și Burgeri De Bere.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la înălțime medie. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați făina și pudra de muștar și gătiți, amestecând, 3 minute.
Se amestecă berea și se aduce la foc mic; se amestecă jumătate și jumătate până se omogenizează. Întoarceți sosul la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă, 3 până la 4 minute. Se amestecă brânza și hreanul până se omogenizează; păstrați cald.
Formați carnea de vită în patru prăjituri de 6 uncii, cu grosimea de aproximativ 3/4 inch; apăsați centrul fiecărei plăcinte cu degetul mare pentru a face o indentare adâncă de 1/2 inch. Condimentează prăjiturile de pe ambele părți cu sare și piper. Periați ușor grătarele de grătar cu ulei vegetal, apoi grătați prăjiturile, cu fața în sus, până când sunt marcate pe fund, aproximativ 5 minute. Răsturnați și gătiți până când sunt marcate și ușor ferme, încă 3 minute pentru o coacere medie.
Scoateți chiftelele pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5 minute. Grătați rulourile, tăiate cu fața în jos, până când sunt ușor prăjite, aproximativ 1 minut.
Acoperiți fundul chiflei cu chiftele de burger, sos de brânză, roșii și arpagic. Acoperiți cu blaturile de COC.