Grilled Mushroom Swiss Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,66 USD pe porție. O porție conține 447 calorii, 39G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de usturoi, ceapă, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Burger Elvețian Cu Ciuperci, Burger Elvețian Cu Ciuperci, și Burger elvețian și ciuperci BBQ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
În tigaia antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ciuperci, sos de soia și usturoi; gatiti pana cand ciupercile sunt fragede si lichidul se evapora. Pune deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sos De Soia
Usturoi
4
Formați carnea de vită în chiftele de 6 (1/2 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
5
Se presară cu praf de usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praf De Usturoi
6
Așezați chiftelele pe grătar; acoperiți grătarul. Gatiti la foc mediu 8-10 minute, rotind o data, pana cand termometrul de carne introdus in centrul chiftelelor citeste 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
7
Așezați felii de brânză deasupra burgerilor; acoperiți și gătiți cu 1 până la 2 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
8
Așezați burgerii în chifle. Împărțiți ciupercile fierte uniform peste burgeri. Se acoperă cu roșii și ceapă.