Bunicile Bogie parmezan pui
Bunicile Bogie parmezan pui necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.26 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 231 calorii. 81 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oregano, jumătăți de piept de pui, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza margarina ai putea urma acest curs principal cu Unt De Arahide Icebox Cookie-Uri ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bunicile Căpșuni Biscuiți, Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, și Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Spray 9x13 inch tava de copt cu spray de gătit.
Combinați parmezanul, pesmetul uscat, oregano, pătrunjelul, ardeiul, sarea și piperul într-un castron puțin adânc. Scufundați sânii de pui în margarină topită, apoi acoperiți cu amestec de pesmet.
Se pune în tigaie pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pieptul de pui nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, aproximativ 20 până la 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).