Bunica Stoll ' s umed Dressing
Pansamentul umed al bunicii Stoll ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 151 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați condimentele de pasăre, untul, țelina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pansament Umed Pentru Păsări De Curte, Mama Mac este foarte umed salvie pansament, și Pansament umed de pâine de porumb cu languste picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de servire rezistent la cuptor de 9x13x2 inci sau pulverizați cu spray antiaderent.
Puneți paharele de curcan într-o oală medie, adăugați 1 1/2 căni de bulion, puneți-le la foc mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 1 până la 1 1/2 ore, adăugând apă dacă lichidul fierbe. Se strecoară și se rezervă bulionul. Tăiați grosolan măruntaiele, îndepărtând orice oase sau grăsimi suplimentare. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de măruntaie.
Într-un castron mare, amestecați măruntaiele de curcan și pâinea. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți untul până când cântă (este spumos).
Adăugați ceapa și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se toarnă în amestecul de pâine. Se amestecă condimentul de pasăre, pătrunjelul, sarea și piperul și suficient bulion rezervat pentru a umezi amestecul, adăugând bulion simplu, dacă este necesar, astfel încât să utilizați aproximativ 1 1/2 până la 2 1/2 căni împreună. Aruncați bine și turnați pansamentul în vasul pregătit.
Coaceți 30 de minute, adăugând mai mult stoc după cum este necesar pentru a menține pansamentul umed.
Pansamentul poate fi refrigerat până la 3 zile sau congelat până la 3 luni.
Lăsați-l să se dezghețe la frigider peste noapte, acoperiți-l cu folie și reîncălziți la 350 km F. timp de 30 de minute.
Nathalie Dupree ' s Comfortable Entertainment de Nathalie Dupree