Bunica Stoll ' s umed Dressing

Bunica Stoll ' s umed Dressing
Pansamentul umed al bunicii Stoll ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 151 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați condimentele de pasăre, untul, țelina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pansament Umed Pentru Păsări De Curte, Mama Mac este foarte umed salvie pansament, și Pansament umed de pâine de porumb cu languste picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de servire rezistent la cuptor de 9x13x2 inci sau pulverizați cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți paharele de curcan într-o oală medie, adăugați 1 1/2 căni de bulion, puneți-le la foc mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 1 până la 1 1/2 ore, adăugând apă dacă lichidul fierbe. Se strecoară și se rezervă bulionul. Tăiați grosolan măruntaiele, îndepărtând orice oase sau grăsimi suplimentare. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de măruntaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulciuri De CurcanDulciuri De Curcan
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Într-un castron mare, amestecați măruntaiele de curcan și pâinea. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți untul până când cântă (este spumos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulciuri De CurcanDulciuri De Curcan
UntUnt
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
4
Adăugați ceapa și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
5
Se toarnă în amestecul de pâine. Se amestecă condimentul de pasăre, pătrunjelul, sarea și piperul și suficient bulion rezervat pentru a umezi amestecul, adăugând bulion simplu, dacă este necesar, astfel încât să utilizați aproximativ 1 1/2 până la 2 1/2 căni împreună. Aruncați bine și turnați pansamentul în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
PâinePâine
BulionBulion
SareSare
6
Coaceți 30 de minute, adăugând mai mult stoc după cum este necesar pentru a menține pansamentul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pansamentul poate fi refrigerat până la 3 zile sau congelat până la 3 luni.
8
Lăsați-l să se dezghețe la frigider peste noapte, acoperiți-l cu folie și reîncălziți la 350 km F. timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Nathalie Dupree ' s Comfortable Entertainment de Nathalie Dupree
10
Viking
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista