Bunica mea unt de arahide Fudge

Bunica mea unt de arahide Fudge
Bunica mea unt de arahide Fudge necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 297 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide crocant, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Bunica lui Carol unt de arahide Fudge, Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge topped cu ciocolata & Mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă, și Cookie-urile cu unt de arahide ale bunicii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună untul de arahide și crema de marshmallow într-un castron; deoparte. Ungeți ușor un vas de sticlă pătrat cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De MarshmallowCremă De Marshmallow
Unt De ArahideUnt De Arahide
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Amestecați zahărul și laptele într-o cratiță la foc mediu-mare; amestecând ocazional, aduceți la fierbere la 234 grade F (110 grade C) și apoi îndepărtați imediat de pe foc și amestecați amestecul de unt de arahide și vanilia; se toarnă în vasul pregătit și se lasă să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
VanilieVanilie
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista