Budincă De Pâine De Arțar Croissant

Budincă De Pâine De Arțar Croissant
Budinca de pâine de arțar Croissant este un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 12g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 733 calorii. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită sare, fasole de vanilie, zahăr granulat și jumătate și jumătate. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Budinca De Paine Croissant, Budinca De Paine Croissant, și Budinca De Paine Croissant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți un vas de copt de 9 pe 9 inci și tapetați-l cu folie de plastic care urcă pe pereții tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Tăiați cornurile în cuburi de 1 inch și așezați-le pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se introduce la cuptor și se prăjește timp de 10 până la 15 minute până când sunt ușor crocante, apoi se pun într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, într-o cratiță, încălziți jumătatea și jumătate, smântâna, sarea și fasolea de vanilie la foc mediu, amestecând ocazional pentru a vă asigura că amestecul nu arde sau nu se lipeste de fundul tigaiei. Când amestecul de cremă ajunge la foc mic (nu lăsați-l să fiarbă), opriți focul. Se lasă deoparte la infuzat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Într-un bol mare de amestecare, bateți ouăle și zahărul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Amestecând constant, adăugați treptat amestecul de smântână fierbinte. Se strecoară peste cuburile de croissant pentru a îndepărta fasolea de vanilie și se lasă la macerat 15 minute, întorcând ușor cuburile o dată. Goliți amestecul în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Lăsați să se înmoaie încă 30 de minute, sau peste noapte, la frigider.
9
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Așezați vasul de copt într-o baie cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
11
Coaceți până se fixează și se rumenesc foarte ușor deasupra, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Se lasă să se răcească, apoi se răcește la frigider 4 ore sau peste noapte. A doua zi, scoateți budinca și tăiați dopurile rotunde de 3 inci din budincă, așezați-le pe o tigaie rezistentă la microunde și acoperiți-le cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Pentru a servi, încălziți siropul de arțar într-o cratiță și păstrați-l cald. Încălziți dopurile de budincă de pâine în cuptorul cu microunde și serviți acoperit cu sirop de arțar fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Se servește cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Budinca de pâine funcționează foarte bine cu Madeiran și Pedro Ximnez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximnez, cu note de smochine și caramel, se împerechează atât de bine cu budinca de pâine. Madeiran este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Puteți încerca compania de vinuri Azore Verdelho o Original. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Compania De Vinuri Din Azore Verdelho O Original
Compania De Vinuri Din Azore Verdelho O Original
Galben strălucitor de paie. Arome de fructe de pasiune, ananas, spray de mare și coajă de stridii pe nas. Pe cerul gurii, vibrante și proaspete, cu fructe tropicale de înaltă tonifiat a avut loc în echilibru de greutate impresionant mijlocul palatului și lățimea. Se termină lung și curat, cu mineralitatea salină a Insulelor Azore care trece prin finisaj.Ce mâncare mai bună să mănânci cu un vin din insule decât recompensa mării? Crustaceele, stridiile, peștele la grătar sau prăjit sunt toate idei excelente de împerechere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista