Budincă De Pâine De Arțar Croissant

Budincă De Pâine De Arțar Croissant
Budinca de pâine de arțar Croissant este un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 12g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 733 calorii. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită sare, fasole de vanilie, zahăr granulat și jumătate și jumătate. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Budinca De Paine Croissant, Budinca De Paine Croissant, și Budinca De Paine Croissant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți un vas de copt de 9 pe 9 inci și tapetați-l cu folie de plastic care urcă pe pereții tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Tăiați cornurile în cuburi de 1 inch și așezați-le pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se introduce la cuptor și se prăjește timp de 10 până la 15 minute până când sunt ușor crocante, apoi se pun într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Între timp, într-o cratiță, încălziți jumătatea și jumătate, smântâna, sarea și fasolea de vanilie la foc mediu, amestecând ocazional pentru a vă asigura că amestecul nu arde sau nu se lipeste de fundul tigaiei. Când amestecul de cremă ajunge la foc mic (nu lăsați-l să fiarbă), opriți focul. Se lasă deoparte la infuzat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Într-un bol mare de amestecare, bateți ouăle și zahărul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Amestecând constant, adăugați treptat amestecul de smântână fierbinte. Se strecoară peste cuburile de croissant pentru a îndepărta fasolea de vanilie și se lasă la macerat 15 minute, întorcând ușor cuburile o dată. Goliți amestecul în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Lăsați să se înmoaie încă 30 de minute, sau peste noapte, la frigider.
9
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Așezați vasul de copt într-o baie cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Coaceți până se fixează și se rumenesc foarte ușor deasupra, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se lasă să se răcească, apoi se răcește la frigider 4 ore sau peste noapte. A doua zi, scoateți budinca și tăiați dopurile rotunde de 3 inci din budincă, așezați-le pe o tigaie rezistentă la microunde și acoperiți-le cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Pentru a servi, încălziți siropul de arțar într-o cratiță și păstrați-l cald. Încălziți dopurile de budincă de pâine în cuptorul cu microunde și serviți acoperit cu sirop de arțar fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
14
Se servește cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale

Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez

Budinca de pâine funcționează foarte bine cu Madeiran și Pedro Ximnez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximnez, cu note de smochine și caramel, se împerechează atât de bine cu budinca de pâine. Madeiran este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Puteți încerca compania de vinuri Azore Verdelho o Original. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Compania De Vinuri Din Azore Verdelho O Original
Compania De Vinuri Din Azore Verdelho O Original
Galben strălucitor de paie. Arome de fructe de pasiune, ananas, spray de mare și coajă de stridii pe nas. Pe cerul gurii, vibrante și proaspete, cu fructe tropicale de înaltă tonifiat a avut loc în echilibru de greutate impresionant mijlocul palatului și lățimea. Se termină lung și curat, cu mineralitatea salină a Insulelor Azore care trece prin finisaj.Ce mâncare mai bună să mănânci cu un vin din insule decât recompensa mării? Crustaceele, stridiile, peștele la grătar sau prăjit sunt toate idei excelente de împerechere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista