Budincă De Pâine Cu Roșii

Budincă De Pâine Cu Roșii
Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $2.12 pe portie. O porție conține 507 calorii, 20g de proteine, și 43G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ouă, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Budincă De Pâine Cu Roșii, Budincă de pâine cu Cheddar și roșii, și Budincă De Pâine Cheddar Cu Plante De Roșii.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc. Ungeți un vas de copt superficial de 3 litri (aproximativ 13 pe 9 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Aruncați roșiile într-un castron cu herbes de Provence, 1 lingură de ulei, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Aranjați roșiile, tăiate cu părțile în sus, într-o tigaie mare, grea, cu 4 fețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
TomateTomate
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Tăiați și aruncați 1/4 inch din vârful capului de usturoi pentru a expune cuișoarele, apoi puneți o foaie de folie și stropiți cu 1 linguriță de ulei. Înfășurați usturoiul în folie și prăjiți-l în tigaie cu roșii până când roșiile sunt rumenite, dar încă suculente, iar usturoiul este moale, 50 până la 60 de minute. (Lăsați cuptorul pornit.) Se răcește usturoiul pentru a se încălzi, apoi se forțează printr-o sită cu ochiuri medii cu o spatulă de cauciuc, aruncând piei. Reserve pur și simplu
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
SitaSita
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
În timp ce usturoiul gătește, aruncați cubulețe de pâine într-un castron mare cu uleiul rămas până când este acoperit, apoi întindeți-l într-o tigaie mare cu 4 fețe și coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Se răcește în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
UsturoiUsturoi
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
TigaieTigaie
5
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se amestecă împreună lapte, smântână, ouă, usturoi pur și 2 lingurițe de sare și 1 1/2 linguriță de piper. Se amestecă brânzeturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CremăCremă
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Transferați pâinea în vasul de copt, apoi turnați amestecul de ouă peste pâine și adăugați roșii, împingând câteva în jos între cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
TomateTomate
PâinePâine
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți până când este ferm la atingere și se rumenesc în pete, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Budinca de pâine este cea mai bună în ziua în care este făcută, dar poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită (acoperită odată rece). Reîncălziți, acoperit cu folie, într-un cuptor de 350 km F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Revista