Budincă De Pâine Cu Roșii
Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $2.12 pe portie. O porție conține 507 calorii, 20g de proteine, și 43G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ouă, parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Budincă De Pâine Cu Roșii, Budincă de pâine cu Cheddar și roșii, și Budincă De Pâine Cheddar Cu Plante De Roșii.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 400 F cu rack-ul in mijloc. Ungeți un vas de copt superficial de 3 litri (aproximativ 13 pe 9 inci).
Aruncați roșiile într-un castron cu herbes de Provence, 1 lingură de ulei, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Aranjați roșiile, tăiate cu părțile în sus, într-o tigaie mare, grea, cu 4 fețe.
Tăiați și aruncați 1/4 inch din vârful capului de usturoi pentru a expune cuișoarele, apoi puneți o foaie de folie și stropiți cu 1 linguriță de ulei. Înfășurați usturoiul în folie și prăjiți-l în tigaie cu roșii până când roșiile sunt rumenite, dar încă suculente, iar usturoiul este moale, 50 până la 60 de minute. (Lăsați cuptorul pornit.) Se răcește usturoiul pentru a se încălzi, apoi se forțează printr-o sită cu ochiuri medii cu o spatulă de cauciuc, aruncând piei. Reserve pur și simplu
În timp ce usturoiul gătește, aruncați cubulețe de pâine într-un castron mare cu uleiul rămas până când este acoperit, apoi întindeți-l într-o tigaie mare cu 4 fețe și coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Se răcește în tigaie.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Se amestecă împreună lapte, smântână, ouă, usturoi pur și 2 lingurițe de sare și 1 1/2 linguriță de piper. Se amestecă brânzeturile.
Transferați pâinea în vasul de copt, apoi turnați amestecul de ouă peste pâine și adăugați roșii, împingând câteva în jos între cuburi de pâine.
Coaceți până când este ferm la atingere și se rumenesc în pete, 50 până la 60 de minute.
Budinca de pâine este cea mai bună în ziua în care este făcută, dar poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită (acoperită odată rece). Reîncălziți, acoperit cu folie, într-un cuptor de 350 km F.