O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 424 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de pâine dintr-o pâine rustică de țară, pancetta, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de pâine cu ciuperci și praz, Budincă de pâine cu ciuperci și praz, și Budincă de pâine cu ciuperci, praz și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți cuburile de pâine pe o tigaie și coaceți timp de 15 până la 20 de minute, până se rumenesc ușor. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
3
Între timp, încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare (de 12 inci) la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați pancetta și gătiți timp de 5 minute, până când începe să se rumenească. Se amestecă prazul și se gătește la foc mediu timp de 8 până la 10 minute, până când prazul este fraged. Se amestecă ciupercile, tarhonul, sherry, 1 lingură de sare și 11/2 lingurițe de piper și se fierbe timp de 10 până la 12 minute, până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă, amestecând ocazional. De pe foc, amestecați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Într-un bol mare de amestecare, amestecați ouăle, smântâna, bulionul de pui și 1 cană de Gruyere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Gruyere
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Biscuiți Oreo Tăiați
6
Adăugați cuburile de pâine și amestecul de ciuperci, amestecând bine pentru a combina. Se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a permite pâinii să absoarbă lichidul. Se amestecă bine și se toarnă într-un vas gratinat de 2 1/2 până la 3 litri (13 x 9 x 2 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
7
Se presară cu restul de 1/2 cană Gruyere și se coace timp de 45 până la 50 de minute, până când blatul se rumeneste și crema este setată.