Cidru condimentat fierbinte cu portocaliu

Cidru condimentat fierbinte cu portocaliu
Cidru condimentat fierbinte cu portocaliu ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 268 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ienibahar, cidru de mere, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cidru Condimentat Cu Portocale, Cidru Condimentat Cu Portocale, și Aragaz lent cidru de mere condimentat cu portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți filtrul în coșul de cafea și umpleți-l cu amestec de zahăr brun SPLENDA, ienibahar, cuișoare, băț de scorțișoară, sare, nucșoară și pene portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
SplendaSplenda
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
2
Turnați cidru de mere în oala de cafea unde merge de obicei apa. Se prepară și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista