Budincă de pâine cu ciocolată și Caramel
Budinca de pâine cu ciocolată și Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 356 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pâine, bomboane de caramel acoperite cu ciocolată, amestec de budincă de gătit și servit cu ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 16%. Încercați Budincă De Pâine Cu Caramel De Ciocolată, Budincă De Pâine Cu Ciocolată Cu Sos De Caramel, și Budincă de pâine Challah cu sos de ciocolată și Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați laptele și amestecul de budincă într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel. Se amestecă pâinea până se acoperă.
Se toarnă amestecul de pâine într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit; se presară cu bomboane tocate.
Coaceți la 350 timp de 38 de minute. Lingurați budinca uniform în fiecare dintre cele 6 boluri individuale de servire; acoperiți fiecare porție cu înghețată, dacă doriți, și stropiți uniform cu sirop.
Sfat de bucătărie pentru comenzi rapide
Pentru a toca rapid bomboanele de caramel acoperite cu ciocolată, așezați bomboanele una lângă alta pe o tăietură. Apoi folosiți un cuțit ascuțit și greu de bucătar și rotiți cuțitul înainte și înapoi, apăsând cea mai groasă parte a lamei în jos pe bomboane.