Budincă de pâine Croissant cu ciocolată cu sos de înghețată Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine Croissant cu ciocolată cu sos de înghețată Bourbon. Această rețetă face 6 porții cu 1287 calorii, 18g de proteine, și 88G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Budinca de paine cu sos de crema Bourbon, Budincă de pâine Bourbon cu înghețată și sos de Caramel, și Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de Pecan Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați untul și procesul de zahăr până când sunt bine amestecate.
Adăugați scorțișoară, vanilie și puls pentru a combina.
În timp ce procesorul rulează crack 5 ouă în amestec. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale.
Adăugați smântâna grea și pulsul pentru a combina.
Ungeți ușor un vas de copt de 9 x 13 inci. Împărțiți croissantele în bucăți de 1 inch și stratificați în tigaie. Împrăștiați stafidele și ciocolata dulce-amăruie rasă deasupra și amestecați ușor pentru a încorpora.
Se toarnă amestecul de ouă peste cornuri; înmuiați timp de 8 până la 10 minute. Va trebui să împingeți bucățile de croissante în jos în acest timp pentru a asigura o acoperire uniformă prin amestecul de ouă.
Acoperiți cu folie și coaceți timp de 35 de animinute.
Îndepărtați folia și coaceți încă 10 minute pentru a rumeni blatul. Budinca de pâine croissant se face atunci când crema este setată, dar totuși moale. Se lasă să se răcească.
Se servește cu sosul de înghețată Bourbon.