Budincă De Ciocolată În Stil Jell-O De Casă
Budinca de ciocolată în stil Jell-O de casă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 213 calorii. Un amestec de extract de vanillan, gelatină pudră, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cremă de ciocolată Jell-O budinca Pops, Plăcintă cu budincă JELL-O OREO, și Jell-O amestec de fructe cu budincă de tip Jell-O.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați gelatina și 2 1/2 uncii de lapte.
Bateți cu o furculiță pentru a vă asigura că nu rămân bulgări.
Într-o oală mică de sos, combinați zahărul, cacao, sarea și laptele rămas la foc mediu mic.
Bateți constant până se omogenizează și amestecul se face bule în jurul marginilor, aproximativ cinci minute.
Se toarnă amestecul de lapte fierbinte prin sită și în castronul de gelatină.
Bateți gelatina în amestecul de ciocolată. Se amestecă vanilia.
Puneți vasul, neacoperit, în frigider. După cincisprezece minute acoperiți budinca cu o foaie de folie de plastic presată pe suprafață și dați-o la frigider până se îngroașă complet, aproximativ 2 ore.
Pentru a servi: bateți budinca îngroșată cu o mână sau un mixer pentru un minut întreg pentru a restabili o textură cremoasă. (Din păcate, amestecarea sau bătaia cu o spatulă singură nu va rupe suficient budinca într-un amestec cremos și omogen.) Puneți budinca bătută în patru feluri de mâncare.Dacă toată budinca nu este consumată în acest moment, va fi necesar să bateți din nou budinca înainte de a servi, deoarece refrigerarea prelungită creează o textură neplăcut de fermă.