Budincă De Ciocolată În Stil Jell-O De Casă

Budincă De Ciocolată În Stil Jell-O De Casă
Budinca de ciocolată în stil Jell-O de casă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 213 calorii. Un amestec de extract de vanillan, gelatină pudră, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cremă de ciocolată Jell-O budinca Pops, Plăcintă cu budincă JELL-O OREO, și Jell-O amestec de fructe cu budincă de tip Jell-O.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați gelatina și 2 1/2 uncii de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Bateți cu o furculiță pentru a vă asigura că nu rămân bulgări.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Într-o oală mică de sos, combinați zahărul, cacao, sarea și laptele rămas la foc mediu mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Bateți constant până se omogenizează și amestecul se face bule în jurul marginilor, aproximativ cinci minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se toarnă amestecul de lapte fierbinte prin sită și în castronul de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Bateți gelatina în amestecul de ciocolată. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane RuntsBomboane Runts
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Puneți vasul, neacoperit, în frigider. După cincisprezece minute acoperiți budinca cu o foaie de folie de plastic presată pe suprafață și dați-o la frigider până se îngroașă complet, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Pentru a servi: bateți budinca îngroșată cu o mână sau un mixer pentru un minut întreg pentru a restabili o textură cremoasă. (Din păcate, amestecarea sau bătaia cu o spatulă singură nu va rupe suficient budinca într-un amestec cremos și omogen.) Puneți budinca bătută în patru feluri de mâncare.Dacă toată budinca nu este consumată în acest moment, va fi necesar să bateți din nou budinca înainte de a servi, deoarece refrigerarea prelungită creează o textură neplăcut de fermă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista