Budincă de banane de modă veche

Budincă de banane de modă veche
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă o budincă de banane de modă veche. Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 333 de calorii . Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Dacă aveți la îndemână făină, extract de vanilie, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Budinca de banane de modă veche , Budinca de banane de modă veche și Budinca de banane de modă veche .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, amestecați zahărul și făina. Se amestecă treptat laptele; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecand continuu. Gatiti si amestecati 2 minute. Se amestecă o cantitate mică în ouă; se intoarce in tava si se amesteca bine. gătiți și amestecați la foc mediu timp de 2-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Bomboane Incinse Sau 1/4 Lingurita De Scortisoara Macinata2 Linguri De Bomboane Incinse Sau 1/4 Lingurita De Scortisoara Macinata
Pepperoni, OptionalPepperoni, Optional
Pentru Crusta Dublă (9 InciPentru Crusta Dublă (9 Inci
42 (1 Inch) Bucăți De Lemn Dulce Snur Roșu42 (1 Inch) Bucăți De Lemn Dulce Snur Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse
2
Se ia de pe foc; adăugați untul, vanilia, bananele și alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Sugar Smacks CerealeSugar Smacks Cereale
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Zahăr Cofetar, Piersici Proaspete, Mure și Mentă, OpționalZahăr Cofetar, Piersici Proaspete, Mure și Mentă, Opțional
3
Se toarnă în vase. Chill.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru budinca de banane. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista