Budinca Maro Din Africa De Sud

Budinca Maro Din Africa De Sud
Budinca maro din Africa de Sud este o vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Un amestec de gem de caise, vanilie, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Budinca Din Africa De Sud, Budinca Malva, Desert Copt Din Africa De Sud, și Sambal Sud-African.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Bateți 2 căni de zahăr și ouă cu un mixer electric într-un bol mare până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, oțetul și gemul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Gem De CaiseGem De Caise
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă 2 căni de lapte și se amestecă până se combină bine. Lingura aluat într-un vas de copt unsa, 2 litru cuptor-dovada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 70 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Pierceți budinca coaptă de mai multe ori cu o frigăruie sau furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Puneți 1 cană zahăr, apă, 1 cană lapte, unt și vanilie într-o cratiță și amestecați la foc mediu. Când amestecul ajunge la fierbere, scoateți-l de pe foc și turnați încet amestecul peste budinca fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Serviți cald.

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Riesling și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca vinuri MAN Family Pinotage. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
MAN family Wines Pinotage
MAN family Wines Pinotage
Un amestec de 86% Pinotage, 12% Shiraz și 2% Viognier.Ambalat cu arome pline de fructe roșii, note de condimente de scorțișoară și nucșoară și taninuri moi, acest vin ar trebui să se împerecheze bine cu majoritatea cărnii roșii sau a păsărilor de curte. Aromele dulci de fructe de Pinotage îl fac un meci ideal pentru curry picant. Un stil modern de Pinotaj. Serviți la o temperatură rece a camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista