Budinca Maro Din Africa De Sud
Budinca maro din Africa de Sud este o vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Un amestec de gem de caise, vanilie, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Budinca Din Africa De Sud, Budinca Malva, Desert Copt Din Africa De Sud, și Sambal Sud-African.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Bateți 2 căni de zahăr și ouă cu un mixer electric într-un bol mare până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, oțetul și gemul de caise.
Se toarnă 2 căni de lapte și se amestecă până se combină bine. Lingura aluat într-un vas de copt unsa, 2 litru cuptor-dovada.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 70 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Pierceți budinca coaptă de mai multe ori cu o frigăruie sau furculiță.
Puneți 1 cană zahăr, apă, 1 cană lapte, unt și vanilie într-o cratiță și amestecați la foc mediu. Când amestecul ajunge la fierbere, scoateți-l de pe foc și turnați încet amestecul peste budinca fierbinte.