Budinca maro din Africa de Sud este o vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Un amestec de gem de caise, vanilie, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Budinca Din Africa De Sud, Budinca Malva, Desert Copt Din Africa De Sud, și Sambal Sud-African.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Bateți 2 căni de zahăr și ouă cu un mixer electric într-un bol mare până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, oțetul și gemul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Gem De Caise
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă 2 căni de lapte și se amestecă până se combină bine. Lingura aluat într-un vas de copt unsa, 2 litru cuptor-dovada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 70 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Pierceți budinca coaptă de mai multe ori cu o frigăruie sau furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Puneți 1 cană zahăr, apă, 1 cană lapte, unt și vanilie într-o cratiță și amestecați la foc mediu. Când amestecul ajunge la fierbere, scoateți-l de pe foc și turnați încet amestecul peste budinca fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
African funcționează foarte bine cu Pinotage, Riesling și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca vinuri MAN Family Pinotage. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.