Budinca Indiană

Budinca Indiană
Reteta Indian budinca ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 3 ore și 8 minute. Pentru $1.1 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 283 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de lapte, melasă robustă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca Indiană, Budinca Indiană, și Budinca Indiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați un aragaz lent de 4 litri cu spray de gătit; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Într-un castron mare de amestecare, amestecați împreună amestecul de budincă, amestecul de brioșă de porumb și 3 căni de lapte până se îngroașă, aproximativ 2 până la 3 minute; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Brioșă De PorumbAmestec De Brioșă De Porumb
Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Într-un vas mediu de amestecare, amestecați ingredientele rămase. Se amestecă în amestecul de budincă până se combină bine.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Transferați la aragaz lent. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 1 oră. Rotiți aragazul lent la scăzut și amestecați. Acoperiți și continuați să gătiți încă 1 oră. Se amestecă, se acoperă și se gătește încă 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Serviți cald.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner
Podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete, cu o piatră umedă a Palatului, floare de pere, kiwi și lucernă.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 8 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista