Budinca Indiană

Budinca Indiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca indiană. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 9. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați condimente de plăcintă cu dovleac, melasă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca Indiană, Budinca Indiană, și Budinca Indiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 27
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o cratiță mare, grea, la foc mediu-mare; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați lapte în tigaie; aduceți la fierbere. Adăugați treptat făină de porumb, amestecând constant cu un bici. Gatiti 5 minute sau pana cand amestecul se ingroasa, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Combinați zahărul și următoarele 4 ingrediente (prin gălbenușuri de ou), amestecând bine cu un bici. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de zahăr, amestecând constant. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
5
Se toarnă amestecul de făină de porumb într-o tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți la 275 timp de 1 oră și 15 minute sau până când budinca abia se mișcă când tigaia este atinsă. Se răcește la temperatura camerei pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Tăiați în 9 pătrate.
8
Se servește cu topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch organic Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista