Budinca De Pâine Cu Ciocolată
Budinca de pâine de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 584 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, smântână grea, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budinca de paine de ciocolata cu doua sosuri de ciocolata si coaja de migdale, Budincă de pâine cu ciocolată cu nuci și chipsuri de ciocolată, și Budinca De Pâine Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Ungeți ușor un vas de copt de 13 x 9 inci.
Așezați pâinea în vasul de copt.
Într-un castron mare, amestecați împreună laptele, smântâna și lichiorul.
Într-un alt bol, combinați zaharurile granulate și brune cu pudra de cacao și amestecați bine.
Adăugați acest lucru la amestecul de lapte și amestecați pentru a combina.
Adăugați extractele de vanilie și migdale și scorțișoara în ouăle bătute.
Combinați amestecul de ouă cu amestecul de lapte și amestecați bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Se toarnă amestecul uniform peste cuburile de pâine; se lasă să stea, amestecând ocazional, timp de cel puțin 20 de minute sau până când pâinea a absorbit cea mai mare parte a amestecului de lapte.
Coaceți budinca timp de 1 oră sau până când este setată; un cuțit introdus în centrul budincii ar trebui să iasă curat. Servind budinca caldă sau refrigerați-o și serviți răcită.
Serviți-l cald sau rece, cu frișcă sau sos de desert.