Budinca de porumb Santa Fe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 258 calorii. Un amestec de boabe de porumb, jumătate și jumătate, ardei iute prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Santa Fe porumb pe știulete, ad Mos Craciun porumb câini, și Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți un 2-qt. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Puneți 1 3/4 căni de boabe de porumb într-un castron al unui robot de bucătărie. Pulsați până când amestecul este purificat, dar încă puțin gros, aproximativ 5 impulsuri. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
4
Într-un castron mare, amestecați ouăle, jumătate și jumătate și 1 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați boabe de porumb întregi și purificate, ardei iute verzi, 1/4 cană de biscuiți și 3 linguri. unt topit. Se amestecă pentru a combina. Se amestecă amestecul în vasul de copt pregătit și se împrăștie brânza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Ardei Iute Verde
Pentru Legare
Unt
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Într-un castron mic, amestecați împreună restul de 3/4 cană de pesmet și 1 lingură. unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se presară peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
8
Coaceți budinca 45 până la 50 de minute, sau până se umflă și se rumenesc. Marginile ar trebui să fie puțin cruste, iar centrul încă puțin jiggly.