Budinca De Orez Negru
Budinca de orez negru necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. Acest desert are 244 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 343 de fani. Dacă aveți orez, zahăr, lapte de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Budinca De Orez Negru, Budincă De Mic Dejun Cu Orez Negru, și Budincă de orez cu nucă de cocos alb-negru.
Instrucțiuni
Aduceți orezul, 3 căni de apă și 1/4 linguriță de sare la fiert într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, apoi reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit cu un capac etanș, 45 de minute (orezul va fi gătit, dar încă umed). Se amestecă zahărul, o sare de 1/4 linguriță și 1 1/2 căni de lapte de cocos și se fierbe la foc mare, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până când amestecul este gros și orezul este fraged, dar încă ușor masticabil, aproximativ 30 de minute.
Se ia de pe foc și se răcește la cald sau la temperatura camerei, amestecând ocazional, cel puțin 30 de minute. Chiar înainte de servire, amestecați budinca și împărțiți-o în 8 boluri. Amestecați laptele de cocos rămas și stropiți peste budincă.
Budinca de orez se păstrează, acoperită și răcită, 5 zile.