Budinca de citrice de vară indiană cu ghimbir și Caramel sărat
Budinca de citrice de vară indiană cu Snaps de ghimbir și Caramel sărat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 1126 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,54 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână sare, coajă de portocală din sânge, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Covrig De Caramel Sărat Se Fixează, Covrig De Caramel Sărat Se Fixează, și Covrig De Caramel Sărat Se Fixează pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Unt și ușor zahăr 4 ramekins (aproximativ 6 uncii Dimensiune). Într-un mixer, combinați gălbenușurile, laptele de unt, sucul și coaja și bateți până se combină bine. Reduceți viteza la scăzut și adăugați încet făina cernută, zahărul și sarea până când se combină. Bateți albușurile de ou cu un atașament de bici până obțineți vârfuri rigide, apoi combinați cele două amestecuri împăturindu-le ușor, puțin câte puțin. Împărțiți uniform între ramekins apoi coaceți într - o baie de apă-setați ramekins într-o tavă de prăjire și umpleți cu apă la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Coaceți la cuptor timp de 60 de minute până când partea superioară se întoarce când este presată ușor și prăjiturile au o culoare aurie ușoară. Se lasă să se răcească ușor, apoi se răstoarnă cu grijă pe o farfurie.
Împărțiți cookie-urile în bucăți și puneți-le în robotul de bucătărie. Pulse până când aveți o miez fin, apoi adăugați unt, sare, melasă, zahăr și albus de ou. Pulsează din nou până când ai un aluat neted, apoi folosește o spatulă dezactivată pentru a unge un strat subțire pe o foaie de prăjituri (dacă nu folosești o tavă antiaderentă, unge-o cu unt sau tapetează cu un silpat).
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de 10 minute. Se lasă să se răcească ușor înainte de a scoate din tavă pentru a se răci pe blatul bancului. Împărțiți-vă în bucăți de dimensiuni individuale înainte de servire.