Budinca de citrice de vară indiană cu ghimbir și Caramel sărat

Budinca de citrice de vară indiană cu ghimbir și Caramel sărat
Budinca de citrice de vară indiană cu Snaps de ghimbir și Caramel sărat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 1126 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,54 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână sare, coajă de portocală din sânge, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Covrig De Caramel Sărat Se Fixează, Covrig De Caramel Sărat Se Fixează, și Covrig De Caramel Sărat Se Fixează pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Unt și ușor zahăr 4 ramekins (aproximativ 6 uncii Dimensiune). Într-un mixer, combinați gălbenușurile, laptele de unt, sucul și coaja și bateți până se combină bine. Reduceți viteza la scăzut și adăugați încet făina cernută, zahărul și sarea până când se combină. Bateți albușurile de ou cu un atașament de bici până obțineți vârfuri rigide, apoi combinați cele două amestecuri împăturindu-le ușor, puțin câte puțin. Împărțiți uniform între ramekins apoi coaceți într - o baie de apă-setați ramekins într-o tavă de prăjire și umpleți cu apă la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Zahăr Cofetar, Bucle De Ciocolată și Boabe De Cafea, OpționalZahăr Cofetar, Bucle De Ciocolată și Boabe De Cafea, Opțional
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
3
Coaceți la cuptor timp de 60 de minute până când partea superioară se întoarce când este presată ușor și prăjiturile au o culoare aurie ușoară. Se lasă să se răcească ușor, apoi se răstoarnă cu grijă pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
4
Împărțiți cookie-urile în bucăți și puneți-le în robotul de bucătărie. Pulse până când aveți o miez fin, apoi adăugați unt, sare, melasă, zahăr și albus de ou. Pulsează din nou până când ai un aluat neted, apoi folosește o spatulă dezactivată pentru a unge un strat subțire pe o foaie de prăjituri (dacă nu folosești o tavă antiaderentă, unge-o cu unt sau tapetează cu un silpat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cofetar, Bucle De Ciocolată și Boabe De Cafea, OpționalZahăr Cofetar, Bucle De Ciocolată și Boabe De Cafea, Opțional
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Demarara Sau Zahăr Brun DeschisDemarara Sau Zahăr Brun Deschis
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras
Carton De Sos De Afine-portocaleCarton De Sos De Afine-portocale
1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de 10 minute. Se lasă să se răcească ușor înainte de a scoate din tavă pentru a se răci pe blatul bancului. Împărțiți-vă în bucăți de dimensiuni individuale înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista