Budinca De Ciocolata-Espresso
Ciocolata-Espresso budinca ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 484 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, topping bătut, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Budinca De Burete Espresso Cu Ciocolata, Budinca de ciocolata cu frisca Espresso, și Budinca de ciocolata cu frisca Espresso.
Instrucțiuni
Bateți împreună laptele, zahărul, cacao, amidonul de porumb, espresso instant și sarea într-o cratiță grea de dimensiuni medii la foc mediu-mare și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până când amestecul este fierbinte. Bateți treptat 1/3 cană amestec de lapte fierbinte în ou.
Bateți amestecul de ouă în amestecul de lapte fierbinte rămas.
Gatiti, amestecand constant, 3 minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolată tocată, amestecând până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Se amestecă vanilia.
Se toarnă amestecul într-un vas de sticlă.
Așezați folie de plastic rezistentă direct pe amestecul cald (pentru a preveni formarea unei pelicule) și răciți 2 ore sau până când budinca este complet rece.
Puneți 1/2 cană de budincă în fiecare dintre cele 5 feluri de mâncare individuale și acoperiți fiecare cu 1 lingură. topping biciuit.