Budinca de ciocolata cu frisca Espresso
Budinca de ciocolata cu frisca Espresso ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 56 cenți pe porție. O porție conține 357 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți lapte, frișcă grea, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca de ciocolata cu frisca Espresso, Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, și Budinca de paine Krispy Kreme cu frisca Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1/4 cană de zahăr, amidon de porumb și 1 lingură de pudră espresso instant într-o cratiță medie grea pentru a amesteca. Treptatse amestecă în lapte.
Bateți la foc mediu până laamestecul fierbe și se îngroașă, 3 până la 4 minute.
Bateți chipsurile de ciocolată,untul și extractul de vanilie până se omogenizează.Împărțiți amestecul între 6 ramekine mici sauochelari. Acoperiți și răciți budinca până la rece,aproximativ 2 ore.
Folosind mixerul electric, bateți smântâna, restul de 2 linguri de zahăr și 1 lingură de espresso pudră în castron mediupână se formează vârfuri. Top fiecare ciocolată puddingwith dollop de cremă espresso.