Budinca De Ciocolata Adanca

Budinca De Ciocolata Adanca
Nevoie de un desert fără gluten? Budinca de ciocolată adâncă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 373 calorii. Dacă aveți zahăr granulat, ciocolată semidulce, pudră de cacao cu proces olandez și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Budinca De Ciocolata Neagra, Budincă De Banane Stratificată În Adâncime, și Deep Chocolate Gateau pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți zahărul într-un castron mare. Cerneti peste el amidonul de porumb, cacao si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 1/2 cană de lapte și amestecați amestecul pentru a face o pastă groasă. Bateți ușor gălbenușurile de ou, apoi adăugați-le în amestecul de amidon de porumb, amestecând pentru a se amesteca bine. Înfășurați un prosop umed în jurul bazei bolului pentru a preveni alunecarea acestuia atunci când se adaugă laptele opărit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Între timp, într-o cratiță de 2 litri cu fund greu, combinați restul de 2 căni de lapte și smântâna. Aduceți-le doar la fierbere, apoi scoateți vasul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se toarnă o cantitate mică de lichid fierbinte în amestecul de amidon de porumb-cacao, amestecând constant. Continuați să bateți amestecul de lapte-smântână în vas treptat, până când tot lichidul a fost încorporat și amestecul este neted. Clătiți vasul folosit pentru a arde laptele și smântâna, dar nu îl uscați: acest lucru va ajuta la prevenirea budincii să ardă pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se toarnă crema în oala curată și se adaugă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Pregătiți o sită de plasă curată peste un bol de dimensiuni medii. Întoarceți oala în aragaz și amestecați cu o lingură de lemn la foc mic până la mediu-mic până când crema se îngroașă, aproximativ 5 până la 7 minute. Ar trebui să se apropie, dar niciodată să ajungă, să fiarbă și să fie despre consistența maionezei atunci când este gata. Această cremă se comportă ciudat, s-ar putea să vă temeți că ceva a mers teribil de greșit, dar apăsați mai departe! Va deveni din ce în ce mai aglomerat până la punctul în care, la fel cum atinge grosimea potrivită, va părea de-a dreptul ciudat: nu contează! Scoateți rapid vasul din element și turnați sita în vasul curat, apăsând crema cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați ciocolata tocată mărunt sau rasă în 2 adaosuri, amestecând ușor cu o lingură de lemn curată sau o spatulă de cauciuc până când ciocolata se topește ușor în budincă. Lingurați budinca în 6 până la 8 feluri de mâncare sau pahare și răciți cel puțin 6 ore sau peste noapte. Dacă vă place budinca fără piele pe partea de sus, apăsați folie de plastic pe suprafața budincii calde din vasele de servire. Dacă o piele de pe budinca de ciocolată te face fericit nostalgic, așteptați până când budincile sunt reci înainte de a acoperi. Budinca poate fi făcută cu până la 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Serviți așa cum este sau cu o păpușă de frișcă ușor îndulcită pentru un desert cu adevărat decadent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Ușor îndulcităFrișcă Ușor îndulcită
DificultateExpert
Gata În1 h, 11 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista