Budinca De Capsuni
Budinca de căpșuni necesită aproximativ 23 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 522 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână căpșuni, zahăr, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cum se face budinca de Chia – și o budincă de chia cu banane de căpșuni Parfait, Budinca De Capsuni, și Budinca De Capsuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți ambele capete din 4 cutii de supă (15 uncii). Salvați 4 dintre capete. Folosind una dintre conservele de supă cu capetele îndepărtate, tăiați pâinea de cartofi în 16 runde. Pentru a evita pâinea sfâșiată apăsați direct în jos, nu răsuciți.
Lăsați pâinea să stea 2 ore să se usuce.
Unt 1 parte din 4 runde de pâine.
Așezați conservele de supă pe o foaie de prăjituri căptușită cu hârtie pergament.
Așezați pâinea cu unt rotundă, cu fața în sus, în fiecare cutie. Lingurați 2 linguri de căpșuni cu lichid pentru a acoperi fiecare rundă. Dragă 1 parte din 4 runde de pâine în lichidul de căpșuni și așezați peste căpșuni. Repetați stratificarea căpșunilor și rundele de pâine dragate până când aveți 3 straturi de căpșuni și 4 straturi de pâine.
Așezați capetele rezervate ale conservelor de supă deasupra rundei finale și greutății cu cutii de sodă. La frigider timp de 8 ore.
Scoateți conservele și serviți cu frișcă.
Într-un castron combinați toate ingredientele.
Se lasă la frigider 2 ore.