Budinca De Cafea De Modă Veche

Budinca De Cafea De Modă Veche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de cafea de modă veche. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 55 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită ciocolată dulce-amăruie, zahăr, făină și extract de vanillan. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, care nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Cafea De Modă Veche, Tort de cafea cu afine de modă veche, și Tort De Cafea German De Modă Veche.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, făina și sarea. Se amestecă cafeaua până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura la minim; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușurile de ou; întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se ia de pe foc. Se amestecă vanilia. Mișto. Îndoiți în frișcă. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
4
Garnisiți cu frișcă suplimentară și ciocolată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Budincă în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista